Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού συμμετέχει μέσω του Ν.Π.Δ.Δ «Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας» (ως φορέας υλοποίησης), στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) έτους 2013.
Τελικοί δικαιούχοι (ή δικαιούχοι) του προγράμματος ορίζονται αποκλειστικά άποροι που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Το κριτήριο επιλεξιμότητας για τους απόρους διαμορφώνεται βάσει των οικονομικών (ως εισόδημα νοείται το φορολοούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο, από τον υπολογισμό του ως άνω εισοδήματος εξαιρείται η ελάχιστη αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης για κάθε άτομο ή οικογένεια, όπως αυτή ορίζεται εκάστοτε στη φορολογική νομοθεσία) και κοινωνικών στοιχείων και είναι:

1. Για το άπορο άτομο, το ατομικό εισόδημα μέχρι και 7.200 €.
2. Για την άπορη οικογένεια, το οικογενειακό εισόδημα, ως ακολούθως :
I. Για οικογένεια με 2 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα και ένα προστατευόμενο μέλος) : μέχρι και 10.700 €.
II. Για οικογένεια με 3 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος μ’ ένα προστατευόμενο μέλος ή αιτών/ούσα και δυο προστατευόμενα μέλη) : μέχρι και 11.520 €.
III. Για οικογένεια με 4 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με δυο προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τρία προστατευόμενα μέλη) : μέχρι και 14.400 €.
IV. Για οικογένεια με 5 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με τρία προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τέσσερα προστατευόμενα μέλη) : μέχρι και 17.280 €.
V. Για κάθε ένα προστατευόμενο μέλος, πέραν των 3, το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 2.880 €.
3. Στην περίπτωση άπορου ατόμου, που έχει αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο προσαυξάνεται κατά 3.600 €. Σε περίπτωση άπορης οικογένειας, με ένα ή και περισσότερα μέλη, που παρουσιάζουν αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο, προσαυξάνεται άπαξ κατά το ίδιο ποσό.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρέπει να καταθέσουν αίτηση μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1) Αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.
2) Ακριβές αντίγραφο στοιχείων ταυτότητας νόμιμου εκπροσώπου ή Άδεια Διαμονής σε ισχύ (μόνο για αλλοδαπούς Τρίτων Χωρών)

Εναλλακτικά σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής των παραπάνω δικαιολογητικών θα υποβάλλεται :
1) Πιστοποιητικό οικονομικής αδυναμίας από το Δήμο.


ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ

για τις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων, Βελβεντού, Καμβουνίων και για την Κοινότητα Λιβαδερού στα αντίστοιχα Κ.Ε.Π.
η παραπάνω ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο Δημαρχείο και σε όλα τα τοπικά καταστήματα του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού , προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν ευρύτερη ενημέρωση των διακιούχων.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Πέμπτη 02/05/2013 έως Παρασκευή 31/05/2013.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Ν.Π.Δ.Δ «Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας»


Σταυρούλα Παπαχαρισίου


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This