Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σύμφωνα με την 25/2013 απόφαση του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ «Προσχολικής Αγωγής-Παιδείας -Κοινωνικής Μέριμνας» του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού οι αιτήσεις για εγγραφές των νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ για το σχ. έτος 2013-2014, θα γίνουν από 21 Μαΐου 2013 έως 21 Ιουνίου 2013. Δικαίωμα εγγραφής έχουν, κατά προτεραιότητα, τα νήπια εργαζομένων μητέρων που έχουν γεννηθεί μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011.
Οι αιτήσεις θα εγκριθούν με κριτήριο την ηλικία, τη βεβαίωση εργασίας της μητέρας και κοινωνικά κριτήρια.

Εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις ,θα γίνονται δεκτές αιτήσεις νηπίων εργαζομένων μητέρων, και τον μήνα Φεβρουάριο, με την προϋπόθεση ότι υπηρετεί το απαραίτητο προσωπικό και το επιτρέπουν οι χωροταξικές ανάγκες των Παιδικών Σταθμών .

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
1. Αίτηση της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού
2. Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού
3. Βεβαίωση εργοδότη ότι η μητέρα είναι εργαζόμενη
4. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος από την εφορία
5. Υπεύθυνη δήλωση
6.Βεβαίωση γιατρού του δημοσίου ή ασφαλιστικού οργανισμού, για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού και ότι έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης
7. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια παραμονής στη χώρα.
Για την επανεγγραφή των νηπίων χρειάζεται μόνο αίτηση επανεγγραφής.
Για το σχολικό έτος 2013-2014 δεν θα καταβάλλονται τροφεία από τους γονείς των νηπίων.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This