Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τα μέλη, αθλητές και προπονητές, της Αναγέννησης Σερβίων συνόδεψε στο κλειστό γυμναστήριο Σερβίων ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθούν για τις λειτουργίες του και να συζητήσουν επιμέρους ζητήματα που αφορούν τον εξοπλισμό του.

Οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο σύμφωνα και με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας ενώ από την πλευρά του δήμου τα επόμενα βήματα, όσον αφορά τις εσωτερικές εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, είναι η τοποθέτηση του παρκέ και η προμήθεια του εξοπλισμού. Η επίσκεψη περιελάμβανε ξενάγηση σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και ενημέρωση για την εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Λαζαριώτης, Τάσος Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τάσος Κακαφίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παναγιωτούλας και η Πρόεδρος της Δ.Κ. Σερβίων Νατάσα Αλεξοπούλου.




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This