Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Οριστική λύση στο ζήτημα κατασκευής νέου σταθμού υπεραστικού ΚΤΕΛ μέσα στην πόλη των Σερβίων δίνει η αγορά από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού του οικοπέδου όπου και ήταν να ανεγερθεί ο συγκεκριμένος σταθμός. Η υπογραφή των συμβολαίων αγοράς πραγματοποιήθηκε σε συμβολαιογραφικό γραφείο των Σερβίων από τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο και τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κοζάνης Ελευθέριο Πάλλα.

Η λειτουργία σταθμού στο συγκεκριμένο οικόπεδο είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των κατοίκων καθώς θα επιβάρυνε την περιοχή που χαρακτηρίζεται από την αυξημένη κίνηση οχημάτων, πεζών και κυρίως μαθητών αφού πολύ κοντά βρίσκονται δύο δημοτικά σχολεία και δεκάδες καταστήματα. Παράλληλα, απέναντι από το οικόπεδο αυτό, θα ανεγερθεί το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων οι εργασίες για την κατασκευή του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στο οικόπεδο, που ανήκει πλέον στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, θα γίνουν παρεμβάσεις ανάπλασης και θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης εξυπηρετώντας τις ανάγκες που είναι αυξημένες στην συγκεκριμένη περιοχή ενώ θα εξυπηρετήσει ακόμη περισσότερο όταν λειτουργήσει το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This