Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού, με τη συμμετοχή του στο έργο «Smart Tourism» του προγράμματος SMART+ – “Μίνι Πρόγραμμα για την προώθηση της Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις”, της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG IVC, στοχεύει στην ώθηση της τοπική οικονομίας μέσω της προβολής του τουριστικού δυναμικού του Δήμου.

Σκοπός του έργου, η ενίσχυση της ελκυστικότητας των εταίρων ως τουριστικών προορισμών, έτσι ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προσφορές, νέες ή βελτιωμένες υπηρεσίες, και νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης. Κεντρικός άξονας της δράσης είναι ο ρόλος των καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού και η προβολή τους μέσω ενημερωτικών ημερίδων με τίτλο: «Καινοτόμες Υπηρεσίες και ο Ρόλος τους στον Τουρισμό και στα Τοπικά Προϊόντα».

Η δεύτερη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Σερβίων – Βελβεντού, Πλατεία Ελευθερίας, Σέρβια.

Βασικός σκοπός είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, με έμφαση στην νεολαία και κάθε είδους εμπλεκόμενο με την τουριστική δραστηριότητα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This