Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κοζάνης πραγματοποίησε επίσκεψη την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ταξίαρχο Γεώργιο Καραΐτση και τους υποδιευθυντές, Υπαστυνόμο Α’ Χαράλαμπο Θεοχάρη και Ευθύμιο Αμαραντίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αστυνομική διεύθυνση όσο και τα τελευταία ακραία γεγονότα.
Ειδικότερα ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καραΐτσης ενημέρωσε για τις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, τις δράσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης.

Η εγκληματικότητα όπως τόνισε στην περιοχή κινείται σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα και γίνεται διαρκής προσπάθεια για την περαιτέρω μείωση της.
Στην εποχή της κρίσης και παρά τις αντιξοότητες, οι αστυνομικοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς. Ιδιαίτερα στο νομό μας, σε όποια περιστατικά χρειάσθηκε, η επέμβαση ήταν άμεση και αποτελεσματική.

Από τη μεριά της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης αναγνωρίστηκαν οι δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι λόγο της κρίσης και τονίστηκε πως η ασφάλεια του πολίτη πρέπει να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες στην κοινωνία.

Είναι φανερό πως οι ακραίες εκδηλώσεις, από όπου και αν προέρχονται, όχι μόνο δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, αλλά απεναντίας δημιουργούν νέα. Σήμερα -περισσότερο παρά ποτέ- η Κυβέρνηση και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του συνταγματικού τόξου θα πρέπει να λάβουν άμεσα σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση του ναζιστικού-εγκληματικού φαινομένου που απειλεί τη δημοκρατία και δυναμιτίζει επικίνδυνα την κοινωνική συνοχή.


Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This