Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που έχουμε τις τελευταίες μέρες σε διάφορα μέσα του ηλεκτρονικού τύπου και σε εφημερίδες, όπου αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν συμφωνήσει σε μια συγκεκριμένη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, είμαστε υποχρεωμένοι ως Περιφερειακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας να εκφράσουμε την απόλυτη διάψευση μας.

Τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία βάση, είναι ανυπόστατα, όχι μόνο γιατί δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία, αλλά γιατί δεν υπήρξε ποτέ καμία συζήτηση για το θέμα.

Με αφορμή όμως το ζήτημα αυτό, δηλώνουμε ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών , θα προκύψει μέσα από διάλογο με την κοινωνία και τους πολίτες στα πλαίσια φυσικά των αρχών που πρεσβεύει η παράταξή μας.

Το ΠΑΣΟΚ ως παράταξη έχει συμβάλει διαχρονικά τα μέγιστα στην τοπική αυτοδιοίκηση, με τις νομοθετικές παρεμβάσεις του που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στον σταδιακό απεγκλωβισμό της Αυτοδιοίκησης από το κεντρικό κράτος.

Η μόνη μας λοιπόν επιδίωξη ως Περιφερειακή επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας είναι να συμβάλουμε στην επιτυχία κινήσεων που θα βοηθήσουν την περιοχή μας στον αγώνα για πρόοδο και προκοπή.

Για την Περιφερειακή Επιτροπή
ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This