Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014


Στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Κοζανίτικο κοινό τη μικρού μήκους ταινία του Νίκου Κουρού, ''Στο σκοτάδι'' από την προσεχή Πέμπτη 30/1/2014. Συγκεκριμένα η ταινία, προιόν συνεργασίας και καλής διάθεσης μιας ομάδας ανθρώπων που ήθελαν απλά να δημιουργήσουν και με μηδενικό προϋπολογισμό, θα προβάλλεται για μια ολόκληρη εβδομάδα πριν απο την προβολή της ταινίας ''Αύγουστος'' του Τζον Γουέλς, με τη Μέριλ Στριπ και τη Τζούλια Ρόμπερτς από την Πέμπτη 30/1/2014 μέχρι και την Τετάρτη 5/2/2014.

Η ταινία ''Στο σκοτάδι'', που διαρκεί μόλις 11 λεπτά και αναφέρεται στη ζωή τριών ανθρώπων που βιώνουν την κρίση και τα επακόλουθά της στην Ελλάδα του σήμερα, επιλέχθηκε και συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα κινηματογραφικών Φεστιβάλ, όπως της Αθήνας, του Πελοποννησιακού, αλλά και της Κύπρου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Νίκου Κουρού, η φωτογραφία του Θεόδωρου Χλιάπα, το μοντάζ του Μιχάλη Τεμέλκου, η μουσική του Γιάννη Παπαδημητρίου, η θεατρική και υποκριτική καθοδήγηση του Πέτρου Χουρναζίδη, κάμεραμεν οι Βασίλης Λότσιος, Ανδρέας Τζήμος και Ανέστης Γεωργιάδης, τις εναέριες λήψεις της ταινίας επιμελήθηκε ο Σάκης Μιχαηλίδης, το μακιγιάζ η Αναστασία Ναλμπάντη, ενώ την αφίσα της ταινίας φιλοτέχνησε ο Παντελής Βαλταδώρος. Στην ταινία παίζουν με αλφαβητική σειρά : Γιάννης Αδαμίδης, Τάσος Γκλούμπος, Στεφανία Θεοδωρίδου, Νίκος Κουρού, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπαζαχαρίας, Πέρη Παπαντώνη, Αναστασία Παπαφωτίου, Κατερίνα Μπόσου, Αναστασία Ναλμπάντη, Κωνσταντίνα Τεντόγλου, Κατερίνα Τσιάρα και Πέτρος Χουρναζίδης. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε το Top Channel, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης.

Ώρες προβολών 19.30 μ.μ. Και 22.00 μ.μ.

Συγχαρητήρια φίλε Νίκο, αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Φυσικά θα έρθουμε να δούμε την ταινία και περιμένουμε και την επόμενη δημιουργία σας ! Για εμάς, είναι μεγάλη επιτυχία το να πάρει μέρος σε κάποιο φεστιβάλ οποιαδήποτε καλλιτεχνική ομάδα απο την περιοχή μας. Καλή συνέχεια

Δείτε το trailer εδώ


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This