Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η διοργάνωση απευθύνεται στους πολίτες, τις αρχές και τους φορείς της περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και εγγράφεται στο πλαίσιο της θεσμικής ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου του 2014.
Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εκπρόσωποι των φορέων της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων και φορέων κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Στις 20  21 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30-13:45 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο για τον Τύπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα "Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία" και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου πάλι στην Θεσσαλονίκη με θέμα "Ανεργία των νέων: Βελτιώνοντας το παρόν, διασφαλίζοντας το μέλλον".

Στην Κοζάνη και τη Φλώρινα

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30-14:30 θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, στην αίθουσα "Κοβεντάρειος" (Χαρίσιος Μούκας 7, Κοζάνη)  συνέδριο για τη νεανική ανεργία. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλουτάς, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής και ο Βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι και πάλι οι Συλβάνα Ράπτη και Νίκος Χρυσόγελος. Τον λόγο στη συνέχεια θα λάβουν εκπρόσωποι νεοφυών και κοινωνικών επιχειρήσεων. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με ενότητα διαλόγου με τους πολίτες.

Στις 17.00 της ίδιας ημέρας, στη Φλώρινα, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα τις δυνατότητες που προκύπτουν για τους νέους από τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της ΕΕ. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο προϊστάμενος τής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Αρης Πετρουλάκης.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This