Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Συνδημότισσες – Συνδημότες

Στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014, οι πολίτες επέλεξαν με ξεκάθαρο τρόπο τον συνδυασμό που θα αναλάβει την διοίκηση του Δήμου για τα επόμενα πέντε(5) χρόνια.

Είναι μια περίοδος κρίσιμη για το Δήμο μας καθώς μια σειρά μεγάλων έργων εκτελείται ενώ άλλα έχουν υποβληθεί ως προτάσεις.

Εμείς η ΄΄Ενωτική Κίνηση΄΄ Δήμου Σερβίων-Βελβεντού παρούσα και απερχόμενη δημοτική αρχή, δεν μπορέσαμε να πείσουμε την πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου μας να μας εμπιστευθούν ξανά την τύχη του Δήμου.

Η συνολική κατάσταση της χώρας και οι αρνητικές επιδράσεις των μνημονίων και του μεσοπρόθεσμου, οδήγησαν τους πολίτες στην εξαθλίωση και την αγανάκτηση που εκφράστηκε με αρνητική – τιμωρητική ψήφο σε όλη τη χώρα, σε ότι θεωρήθηκε κατεστημένο.

Επιπλέον στην περιοχή μας η ανοιχτή πληγή του Βελβεντού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή των πολιτών.

Ελπίζω η επιλογή αυτή να τους δικαιώσει.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν αναγνωρίζοντας το έργο μας.

Εύχομαι στον νέο Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Κοσματόπουλο καλό και παραγωγικό έργο προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας.
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

και επικεφαλής της ΄΄Ενωτική Κίνησης΄΄ Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Βασίλειος Κωνσταντόπουλος
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This