Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Η Χώρα οδηγείται σε εκλογές.

Σε πρόωρες εκλογές, όπου τα μεγάλα εθνικά συμφέροντα θυσιάζονται στο βωμό της μικροκομματικής σκοπιμότητας και της εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων.

Σε πρόωρες εκλογές με παράδοξους πολιτικούς σχηματισμούς, συνονθυλεύματα και ανεμομαζώματα του πιο ακραίου και επικίνδυνου λαϊκισμού που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Στην καρδιά του χειμώνα και παρά τη θέληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, που σταθερά έστελνε το μήνυμα ΟΧΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΟΓΕΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, αποφάσισαν να αγνοήσουν τους πολίτες. Μαζί τους, συναθροιζόμενοι και συνοδοιπόροι και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Κατανοούμε το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή.

Όχι όμως και την «υπεύθυνη» ΔΗΜΑΡ που από «εγγυήτρια» της σταθερότητας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, έγινε δεκανίκι όλων αυτών που το μόνο που μπορούν να εξασφαλίσουν είναι περισσότερα βάρη και θυσίες χωρίς τέλος στον ελληνικό λαό.

Το ΠΑΣΟΚ όλο αυτό το διάστημα υπηρέτησε με πολιτικό κόστος και συνέπεια αυτό που υποσχέθηκε στους πολίτες: την πολιτική και δημοσιονομική σταθερότητα και μεταρρυθμίσεις για να γίνουμε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

Η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε μια σταθερά θετική πορεία και ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ:

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Στη κρίσιμη αυτή στιγμή ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Οι Δημοκρατικές δυνάμεις και η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, θα δώσουν αυτόν τον εκλογικό αγώνα, όχι για την εξουσία και τις καρέκλες, αλλά για τον τόπο, για την σταθερότητα, για την δημοκρατία και τους θεσμούς της.


Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This