Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Την Πέμπτη 15/01 και ώρα 14.30 οι ακτιβιστές Κρήτης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος υποδέχονται στο Ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και καλούν τους νέους της πόλης να συμμετέχουν σε ένα ελεύθερο διάλογο μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά, αλλά και για τις ιδέες και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ! Πίνουμε καφέ, συζητάμε ελεύθερα για τους Νέους, για δίκαιες ευκαιρίες, για το Μέλλον μας για τη Δημοκρατία και την Οικονομία, μεταφέρουμε τους προβληματισμούς μας και φέρνουμε κοντά τον πολίτη με τα κεντρικά όργανα παραγωγής πολιτικής !

Παράλληλα όσοι δεν μπορούν να παραστούν μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους μέσω twitter και facebook με το hashtag #askVenizelos και να βλέπουν τις απαντήσεις του Προέδρου στη σελίδα των ακτιβιστών Κρήτης στο facebook (www.facebook.com/CretePESactivists ).
Σας περιμένουμε.. Μη μένεις αμέτοχος... #PES_κάτι #πρότεινε_κάτι

Πληροφορίες : Θοδωρής Δουλουμπέκης, Συντονιστής PES Crete, msg4theo@gmail.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This