Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι δεδομένη και σεβαστή.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ανεξάρτητα αν ψήφισαν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο ευρώ και προσδοκούν μια λυτρωτική λύση.

Έχουμε χρέος να είμαστε και είμαστε ενωμένοι, για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που έχουμε μπροστά μας.

Η χώρα πρέπει να βγει από το αδιέξοδο που οδηγήθηκε με ευθύνη της Κυβέρνησης αλλά και με ευθύνη των ακραίων δυνάμεων της Ευρώπης.

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε τη μάχη του ΝΑΙ με ευθύνη, με καθαρό και αυτόνομο λόγο και μοναδικό κριτήριο τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Ένα ΝΑΙ για την Ευρώπη και το ευρώ.

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την προοπτική μιας βιώσιμης συμφωνίας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλουμε δημιουργικά.

Συνεχίζω πιο εντατικά τις πρωτοβουλίες προς τους σοσιαλιστές ηγέτες των χωρών της Ευρώπης, με στόχο να σταθούν αλληλέγγυοι στη χώρα μας και το λαό μας.

ΤΩΡΑ είναι η ώρα του Πρωθυπουργού, να κάνει πράξη τη δέσμευση του για συμφωνία εντός 48 ωρών.

Να ξεπεραστεί η ασφυξία, η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια.

Να ομαλοποιηθεί άμεσα η οικονομική δραστηριότητα και η κοινωνική ζωή στη χώρα.

Ο κ. Πρωθυπουργός οφείλει σήμερα, τώρα, να αναλάβει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες προς τους εταίρους μας, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη καθυστέρηση, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν μπορούν άλλο να υποφέρουν.


Έχουν δικαίωμα στην ελπίδα.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This