Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει τον παλιό εαυτό της λαϊκίζοντας, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ που φυλλοροεί και αποσυντίθεται από το βάρος των αντιφάσεων, των αδυναμιών και των σκανδάλων του.

Δύο, θεωρητικά, αντίρροπες δυνάμεις που συγκλίνουν σταθερά σ΄ ένα σημείο. Παράγουν περισσότερα ψέματα απ΄ όσα μπορούν να αντέξουν οι πολίτες.

Το μείζον, βέβαια, είναι τι υπόσχονται για την επόμενη μέρα των εκλογών. Και αυτό που υπόσχονται το βλέπουμε καθημερινά σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο. Άγονες αντιπαραθέσεις, ανέξοδες και ανεφάρμοστες υποσχέσεις, πόλωση. Στο μόνο που είναι συνεπείς είναι πως δεν άλλαξαν σε τίποτα και βάζουν πάντα το κομματικό συμφέρον πάνω απ΄ τη χώρα. Γι΄ αυτό το μόνο που υπόσχονται και σίγουρα θα εφαρμόσουν είναι αστάθεια, ασυνεννοησία και παραμονή στο τέλμα.

Απέναντι σ΄ αυτές τις δυνάμεις του χθες που απλώς παριστάνουν το νέο και το διαφορετικό, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ έρχεται να αντιπαρατάξει την αλήθεια. Μια αλήθεια που συνθέτουν οι προγραμματικές της θέσεις, η σταθερή και ειλικρινής θέση της για ευρύτερες συνεργασίες και ο αδιαπραγμάτευτος αγώνας για σταθερότητα και κυβέρνηση μακράς πνοής. Ό,τι ζητούν οι πολίτες και χρειάζεται η πατρίδα μας για να καταφέρει επιτέλους να ξεφύγει απ΄ την κρίση. Με έργα και όχι με λόγια. Με συγκεκριμένες πράξεις και όχι δημιουργική ασάφεια και παρωχημένες απόψεις.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι η εγγύηση για τη σταθερότητα της χώρας και τη δημιουργία της προοπτικής που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε σελίδα και να ξαναμπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε προς όλους τους πολίτες, τόσο εδώ στην Π.Ε. Κοζάνης όσο και σ΄ όλη την Ελλάδα, και η ανταπόκριση τους είναι πραγματικά συγκλονιστική. Οι πολίτες έχουν αφήσει πίσω τους κήρυκες του μίσους και του διχασμού, όσους εμπορεύτηκαν την ελπίδα και το φόβο και ακούν με μεγάλη προσοχή την ολοκληρωμένη πρόταση μας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τη σταδιακή άρση των αδικιών.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν υπόσχεται τίποτα σ΄ αυτές τις εκλογές. Κοιτά στα μάτια τους πολίτες και δεσμεύεται. Με τη δύναμη που αυτοί θα της δώσουν θα γίνει η γέφυρα που θα ενώσει και πάλι όλους τους Έλληνες, για να αφήσουμε επιτέλους πίσω το παρελθόν και να οικοδομήσουμε ένα διαφορετικό μέλλον, ένα μέλλον για όλους και πάνω απ΄ όλα για τη νέα γενιά.

Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Κοζάνης

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This