Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, συμμετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, επιδιώκοντας την ενότητα και την ανανέωση του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς, με στόχο την τρίτη θέση στις εκλογές.

Δυναμώνοντας με την ψήφο σου τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και αποδυναμώνοντας τους δύο κοκορομάχους, ώστε να μην μπορούν να σχηματίσουν αδύναμη κυβέρνηση οριακής πλειοψηφίας, θα συμβάλλεις αποφασιστικά στο να υπάρξει την επαύριο των εκλογών σταθερότητα, εθνική συνεννόηση, κυβέρνηση ευρείας λαϊκής και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Μόνο έτσι θα βγούμε από την κρίση με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη.

Μόνο έτσι θα έχουμε τη δύναμη να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου φορέα Σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας

​----------------
Εάν θέλεις να συμβάλλεις στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και στη δημιουργία ενός ισχυρού φορέα της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας, δήλωσε συμμετοχή στις δραστηριότητές μας εδώ


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This