Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

H Π.Ο.Α.Ε.Α. παραβρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο που διοργανώνει κάθε χρόνο η «Αδελφότητα Οικογενειών των 54 Ελλήνων Πατριωτών που Απαγχονίστηκαν από τους Γερμανούς Κατακτητές την 21-7-1944 στο 19ο Χιλιόμετρο προς Ραφήνα».

Η Π.Ο.Α.Ε.Α. τονίζει ότι η μνήμη των επόμενων γενεών για τις θηριωδίες του Φασισμού και του Ναζισμού και ο αγώνας του Ελληνικού Λαού που αντιστάθηκε γενναία όσο κανένας άλλος Ευρωπαϊκός Λαός στη Ναζιστική θηριωδία και τον Φασισμό την περίοδο 1941-44 αποτελούν οδηγό για όλους μας για τον αγώνα και τη δράση μας για την προάσπιση με τον καλλίτερο τρόπο των συμφερόντων του Λαού μας και της Πατρίδας μας. Για την προάσπιση της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας και Ανεξαρτησίας, και βέβαια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Συνοχής.

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά:

Και αυτή η Επέτειος για την θηριωδία των Ναζιστών Κατακτητών δείχνει πόσο δίκαια είναι τα αιτήματα που προβάλλονται από το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Γερμανικών Αποζημιώσεων και Οφειλών, γιατί το αίμα χιλιάδων αθώων θυμάτων των εκατοντάδων Ολοκαυτωμάτων του Λαού μας σε όλη την Ελλάδα ζητάει επιτέλους Δικαίωση.

Για την Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Π.Ο.Α.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας


Χρήστος Οικονόμου                                                      Αντρέας ΚουστούκηςAdd To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This