Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Στα πλαίσια του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας. Με το διαγωνισμό δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να έλθουν σε επαφή με τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, και με την ενασχόλησή τους να αναπτύξουν το ταλέντο, τη φαντασία και τις επιστημονικές τους δεξιότητες.

Στο φετινό διαγωνισμό θα συμμετέχουν ομάδες μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι ομάδες που θα διακριθούν θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης (επί της οδού Ευτέρπης και Μουσών).

Το πρόγραμμα διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι:

09:30 – 10:00 Εγγραφή ομάδων

10:00 – 13:00 Έναρξη διαγωνισμού – Αξιολόγηση κατασκευών

13:00 – 13:30 Παρουσίαση έργων στο κοινό.

13:30 – 14:30 Χαιρετισμοί – Απονομή βραβείων.

Παράλληλα με το διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί έκθεση – παρουσίαση έργων της Ομάδας Ρομποτικής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Πληροφορίες : http://edurobot.uowm.gr/

Επικοινωνία : wro.dyt.mak@gmail.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This