Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 10 Απριλίου 2019


Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη και τα προσόντα να παρέμβουν δυναμικά στην εξέλιξη της κοινωνίας και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να πάει μπροστά.

Κοζάνη 08-04-2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη και τα προσόντα να παρέμβουν δυναμικά στην εξέλιξη της κοινωνίας και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να πάει μπροστά.

Η αποστασιοποίησή τους από τα θεσμικά όργανα και τα όργανα παραγωγής και έκφρασης πολιτικής είναι δυστυχώς εμφανής. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να επιστρέψουν στα κοινά και να στελεχώσουν τα θεσμικά όργανα. Να εξελιχθούν και να προσφέρουν με το δυναμισμό που τους διακρίνει. Να αντιληφθούν ότι διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στις τοπικές κοινωνίες και κατ’ επέκταση στην Αυτοδιοίκηση.

Γιαυτό με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ έναν ακόμη νέο άνθρωπο, επιστήμονα, ενεργό μέλος στα κοινά στον πολιτισμό και στον αθλητισμό, στέλεχος της Αυτοδιοίκησης και μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Δημήτρη

Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται μέσα στις φτωχότερες περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια θλιβερή πρωτιά που κάνει ολοένα και περισσότερο τους νέους ανθρώπους να μεταναστεύουν σε άλλες χώρες για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον που θα έπρεπε να τους το παρέχουμε εμείς. Ένα μέλλον ευκαιριών και αξιοποίησης των συγκριτικών δυνατοτήτων της περιφέρειάς μας.

Η λιγνιτική περίοδος έχει περάσει ανεπίστρεπτή και βρισκόμαστε σήμερα σε μια νέα πραγματικότητα. Μαγικές ή μυστικές συνταγές δεν υπάρχουν. Υπάρχει η μεθοδικότητα, η γνώση, η θέληση, η εργατικότητα, ο στόχος και το ΟΡΑΜΑ. Για να καταφέρουμε να βγούμε από το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει απαιτείται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο όπου αξιοποιούνται όλα τα διαθέσιμα κοινοτικά κονδύλια, η ανεύρεση νέων πόρων για την περιοχή, η αξιοποίηση του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με την τοπική κοινωνία και την επιχειρηματικότητα, η συνεργασία όλων των υγειών δυνάμεων της περιφέρειας.

Το νέο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον δημιουργεί ανασφάλεια αλλά ταυτόχρονα δίνει και ευκαιρίες. Η αγάπη για τον τόπο μας είναι η κινητήριος δύναμη ώστε να οικοδομήσουμε ένα μέλλον για τους νέους της κρίσης, οι οποίοι ζουν, εργάζονται και μένουν με την οικογένεια τους εδώ, στη Δυτική Μακεδονία. Για τους νέους που θέλουν να επιχειρήσουν οικονομικά και να επενδύσουν, που θέλουν να έχουν μια καλή ποιότητα ζωής, που μπορούν να ασκήσουν το σώμα και το πνεύμα.

Ας κάνουμε λοιπόν το όραμα πράξη. Μέσα από σκληρή δουλειά για την κοινωνία και τον άνθρωπο.



Σύντομο βιογραφικό:

Ο Δημήτρης Ζιούζιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας στη Συμβουλευτική Επιχειρήσεων και στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ – Ρομποτική).

Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη ρομποτική.

Έχει διατελέσει πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βλεβεντού, είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (Π.Ο.Α.Ε.Α. Ελλάδος), ειδικός γραμματέας του Συνδέσμου Κριτών Καλαθόσφαιρας Δυτικής Μακεδονίας (γραμματεία στο μπάσκετ), ιδρυτής και πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεατρικού Εργαστηρίου Σερβίων-Βελβεντού, μέλος επιστημονικών, μορφωτικών, πολιτιστικών, αιμοδοτικών συλλόγων.

Κατάγεται από τα Σέρβια (Προσήλιο και Μεταξά), είναι παντρεμένος με την Τάνια Κατωτικίδου και πατέρας ενός δίχρονου γιού.

Γραφείο τύπου
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This