Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008
αυτό ήτανε το σύνθημα που έδωσε στη δευτερολογία του και στο κλείσιμο του συνεδρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και πραγματικά οι σύνεδροι ξεσηκώθηκαν, χειροκροτούσαν και φώναζαν συνθήματα. Η ατμόσφαιρα ήτανε εκρηκτική !!!
Πιστεύω πως σε αυτό το συνέδριο δόθηκε η εντολή για αλλαγή, δόθηκε το πολιτικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ ξεκάθαρα. Ο Γ.Παπανδρέου μίλησε ως πρωθυπουργός και εδειξε πως είναι έτοιμος να αλλάξει το κόμμα, έτσι ζήτησε από το σώμα του Συνεδρίου να στηρίξει την απόφασή του να προτείνει για το Πολιτικό Συμβούλιο «πρόσωπα όλων των απόψεων που έχουν κοινωνικές και πολιτικές εμπειρίες και ταυτόχρονα, δεν έχουν θητεύσει υπουργοί η υφυπουργοί».
Το ΠΑΣΟΚ ως κίνημα ενότητας μπορεί να πάει μπροστά, αλλα αυτό δεν είναι ο αυτοσκοπός. Να πάει μπροστά ενωμένο επειδή το χρειάζεται ο ίδιος ο λαός. Να πάει μπροστά για το λαό. Βέβαια η ενότητα δεν δημιουργείται απο τη μια μέρα στην άλλη. Όμως μέσα απο γενναίες αποφάσεις και δράσεις θα αναδειχθεί και θα μπορέσει ξανα το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει την χώρα για ένα καλύτερο μέλλον.


Δείτε τη δευτερολογία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ :



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα πολλά από τα 7000 στελέχη που συμμετείχαν στις διαδικασίες του 8ου Συνεδρίου στάθηκαν στο σημείο της ομιλίας του Προέδρου που τόνισε ότι όλοι εμείς είμαστε εθελοντές της προσφοράς, της αλλαγής, της μάχης για την αλλαγή. Και πολύ σωστά είπε ο Πρόεδρος ότι πρέπει ν’ αλλάξουμε πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας, για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε ξανά στο ΠΑΣΟΚ τον κινηματικό χαρακτήρα του, να προχωρήσουμε σε μεγάλες και ριζοσπαστικές αποφάσεις. Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε λοιπόν σύντροφοι, γυρίστε ξανά κοντά στο λαό, με το λαό, για το λαό.