Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008
Εχθές οι εργαζόμενοι και σήμερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες απέργησαν ενάντια στην αντιλαϊκη πολιτική της κυβέρνησης. Ας φανταστούμε που έχουν φτάσει κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να κάνουν "απεργία", να κλείσουν τα μαγαζιά τους για να διαμαρτυρηθουν, πράγμα το οποίο δεν το συνηθίζουν αφου και μια μέρα για τον έμπορο είναι μεγάλη υπόθεση.
Το θεαματικό είναι οτι στην περιφέρεια το 70% των καταστημάτων έκλεισε, ενώ μονο το 10% για την Αθήνα !!! Αυτό μας λέει πολλά. Συναντάμε δηλαδή εντονότερο το πρόβλημα στην περιφέρεια, αφού η κυβέρνηση μας έχει ξεχάσει (οχι οτι βοηθά και ιδιαίτερα την Αθήνα, αλλα την περιφέρεια την έχει πραγματικά λησμονήσει).
Δεν νομίζω πως μπορεί η ΝΔ να αλλάξει κάτι. Ίσα ίσα να χειροτερέψει τα πράγματα και να παρατηρεί τις εξελίξεις. Χρειαζόμαστε αλλαγή της κυβέρνησης. Χρειαζόμαστε τολμηρές επιλογές, επιλογές υπερ του λαού και όχι των λίγων όπως κάνουν σήμερα. Ο λαός ξεσηκώθηκε, ο εργάτης δεν αντέχει άλλο, ο συνταξιούχος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και η ανεργία μαστίζει την νεολαία. Χρειάζονται λύσεις τώρα !!!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This