Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008
Αναμενόμενη η παραίτηση Ρουσόπουλου. Τώρα έρχοναι και τα χειρότερα με τον Αντώναρο να αναλαμβάνει καθήκοντα Κυβερνητικού Εκπροσώπου.




Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε : «Αλλη μία παραίτηση υπουργού κατόπιν εορτής, κάτω από την κατακραυγή της κοινωνίας, χωρίς ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Επιβεβαιώνεται και πάλι ότι ο κ. Καραμανλής δεν είναι σε θέση να ζητά τις παραιτήσεις των υπουργών του τη στιγμή που πρέπει... Παραμένουν στις θέσεις τους αυτοί που υπέγραψαν τις σκανδαλώδεις πράξεις στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Όπως παραμένει στη θέση του και ο ενορχηστρωτής της συγκάλυψης υπουργός Δικαιοσύνης. Σήμερα που οι πολίτες δοκιμάζονται από τις πολιτικές της κυβέρνησης Καραμανλή δεν αρκούν πια οι παραιτήσεις υπουργών. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης, αλλαγή πορείας»
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατακυριευμένος από αισθήματα ...λύπης και με δάκρυα στα μάτια για την κατάληξη που είχε η "επιτυχία" αυτού του λαϊκού παιδιού, που από μερικές απερισκεψίες βρέθηκε ξαφνικά στην πόρτα του ΟΑΕΔ!!!, αλλά αναρωτιέμαι επίσης, και προσπαθώ να θυμηθώ, πόσες φορές έκλαψα επί ΠΑΣΟΚ για παρόμοιες τύχες -επίσης- (σοσιαλιστικών) παιδιών του λαού ... Η μνήμη μου φαίνεται δεν πάει καθόλου καλά .... δεν θυμάμαι. Μήπως δεν κάναν "απερισκεψίες" εκείνοι ή δεν υπήρξαν σκάνδαλα? Μπορεί ...