Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η 22η έκθεση πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και και ψηφιακής τεχνολογίας ανοίγει τις πύλες τις απο τις 2 εως τις 5 Οκτωβρίου 2008 στο εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς και σε αυτή την έκθεση ισχύει το "κάθε πέρσι και καλύτερα"... Υπάρχουν αρκετοί εκθέτες για να προβάλουν τα προϊοντα και τις υπηρεσίες τους, όμορφα διακοσμημένα περίπτερα, ΑΛΛΑ λείπουν τα καινοτόμα προϊοντα.

Απο τη μία βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο η ραγδαία ανάπτυξη των προϊοντων που συνεχώς αλλάζουν και βρίσκονται άμεσα στα ράφια των καταστημάτων, αλλα και απο την άλλη οι εκθέτες προσπαθούν κυρίως να πουλήσουν και λιγότερο να ενημερώσουν σε βάθος τους επισκέπτες για τις δυνατότητες των νέων προϊοντων (ή έστω να αναπτύξουν μια νέα ιδέα). Η συγκεκριμένη έκθεση έχει και συγκεκριμένους επισκέπτες (οπως και άλλες εκθέσεις βέβαια) και δεν είναι μια "γενική" έκθεση προϊοντων στην οποία απευθυνόμαστε σε ένα ευρύ κοινό διαφόρων ενδιαφερόντων. Όσοι την επισκέπτονται ξέρουν για ποιο λόγο πηγαίνουν και θέλουν να δουν απο κοντά κάτι το διαφορετικό, να ενημερωθούν περισσότερο για κάποια πράγματα και όχι να παίξουν μόνο παιχνίδια και να κερδίσουν δώρα !!!

Φέτος στην έκθεση θα συμμετάσχουν και οι εθελοντές διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ (περίπτερο 13 - stand 39) με σκοπό την ενημέρωση και τις δράσεις των εθελοντών που είναι πολλές σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς θα υπάρχει και stand του HELLUG.

Έτσι, η Infosystem πρέπει να επαναπροσδιορίσει τον σκοπό της και να ξανασχεδιάσει τον τρόπο λειτουργίας της ωστε να περάσουμε στο "κάθε φέτος και καλύτερα", να προχωρήσουμε μπροστά.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This