Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009
Εχθές απο το Ζάππειο ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε απο την κυβέρνηση να πάμε σε εκλογές το αργότερο μαζί με τις ευρωεκλογές. Ολοι μας βιώνουμε την ανασφάλεια και κυρίως οι νέοι, που δεν ξέρουν προς τα που να κινηθουν, αφού υπάρχουν παντού τοίχοι τα οποία ύψωσε η κυβέρνηση της ΝΔ. Είμαστε εγκλωβισμένοι και απο ότι φαίνεται η Νέα Δημοκρατία δεν θα αλλάξει πολιτική μιας και συνεχίζει πιστά στην αρχή να βοηθά τους λίγους και προνομιούχους, αφήνοντας τις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις.
Η λύση είναι να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η καταστροφική πορεία. Με συγκεκριμένες προτάσεις και ανθρωποκεντρική πολιτική ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ μπορούν να δώσουν λύσεις. Μπορεί τα ΜΜΕ να μην μετέδωσαν ολόκληρη την συνέντευξη, αλλα αυτά που άκουσε ο λαός νομίζω πως αρκούν για να κατανοήσουν την διαφορά μεταξύ των δύο και να πάψουν πλέον οι μηδενιστικές λογικές του όλοι είναι ίδιοι. Αλλάζουμε σελίδα.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο Ζάππειο:


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This