Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009
Στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τις προηγούμενες μέρες έγινε λόγος για το επίδομα θέρμανσης και επίθεση κατά του ... ΠΑΣΟΚ !!! Ναι καλά διαβάζετε. Και αυτό που προσπάθησαν να περάσουν ήταν πως το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με το επίδομα θέρμανσης και οτι δεν έπρεπε να δωθει....
Η ΝΔ αφού μας έφερε σε αυτή τη δύσκολη θέση και αφού συνεχίζει μια πολιτική των λίγων τώρα με το επίδομα θέρμανσης έρχεται να φανεί σαν ο ευεργέτης!!! Απο τη μία λεηλατεί και απο την άλλη ελεημονεί. Αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε δεν είναι τα επιδόματα αλλα μια αναπτυξιακή πολιτική που θα δώσει νεες ευκαιρίες εργασίας οι οποίες θα αυξήσουν και το εισόδημα του μέσου έλληνα. Τα προβλήματα δεν λύνονται με επιδόματα, παρα ανακουφίζεται καπως ο λαός.
Η τακτική της ΝΔ είναι γνωστή. Την είδαμε και με τους ελεύθερους επαγγελματίες που ξεκινά με το παράδοξο οτι όλοι είναι φοροφυγάδες και πρέπει να πληρώσουν και αυτοί που μέχρι τώρα είχαν το αφορολόγητο. Τελικά το πήρε πίσω. Τι κάνει δηλαδή, απλά πισωγυρίσματα. Αντί να δώσει λύσεις απλά δείχνει στον λαό οτι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και χειρότερα. Μα ήδη με τις επιλογές της αυτά τα χρόνια μας έχει φέρει σε δυσμενή θέση.
Πρέπει να αλλάξουμε πολιτικές και όχι να ανακουφιζόμαστε με κάποια επιδόματα που και που. Η λύση είναι στην αλλαγή


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This