Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009
Κάποιοι πιστοί υπηρέτες της προπαγάνδας και παραμερίζοντας κάθε έννοια πολιτικής και ηθικής μπροστά στην επίτευξη των στόχων τους, δεν διστάζουν να ρίχνουν απροκάλυπτα λάσπη σε μια φοιτητική παράταξη. Το βρώμικο παιχνίδι κάποιων δεν θα περάσει.

Χθες το βράδυ 14-10-09 και ώρα 21.01 έγινε ανάρτηση στο atithasos.blogspot.com και στις 23.35 στο troktiko.blogspot.com περί εξαγοράς μελών από το ΠΑΣΟΚ, συνδέοντας το μάλιστα με την ΠΑΣΠ. Το θράσος και η ηλιθιότητα ορισμένων δεν έχει όρια. Φαίνεται ότι κάποιοι θέλοντας να βλάψουν την ΠΑΣΠ φαντασιώνονται γεγονότα ανύπαρκτα και πάνω απ όλα γελοία περί υποτιθέμενων τηλεφωνικών συνδέσεων. Η λασπολογία αναδεικνύεται με τον πλέον σαφή τρόπο ότι αποτελεί επάγγελμα για κάποιους. Θα πρέπει να ξέρουν όμως αυτοί ότι η λάσπη εμάς δεν μας αγγίζει και δεν μας αγγίζει γιατί δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε ή να φοβηθούμε. Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία των blogs συκοφαντούν χωρίς όρια γιατί προφανώς δεν μπορούν να αποδείξουν γεγονότα που ποτέ δεν συνέβησαν. Γιατί άραγε να τους πιστέψει κανείς ;;; Ζητάμε την άμεση σύγκλιση Γενικών Συνελεύσεων φοιτητών στα Τμήματα του Πανεπιστήμιου Κοζάνης ώστε να γίνει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και της λάσπης που δέχεται η παράταξη της ΠΑΣΠ από συμφέροντα που σκοπό έχουν να βλάψουν την δημοκρατική λειτουργία των θεσμών.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This