Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 17 Μαΐου 2010
Ένας ενδιαφέρον διαγωνισμός νέων με σκοπό την συμμετοχή και την ενεργοποίηση των πολιτών.
Ο στόχος του διαγωνισμού είναι να προωθήσει τον ακτιβισμό των νέων και την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνία, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε νέους ανθρώπους – όπως εσένα - να συνεισφέρουν στην κοινότητα μέσω της ενεργούς συμμετοχής τους και να τους δώσουμε τον χώρο στον οποίο να μπορούν να προβάλλουν τα οράματά τους για συμμετοχή και ακτιβισμό. Από την άλλη πλευρά, με την ενθάρρυνση των νέων να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινότητα, διασυνδέουμε τους νέους από διάφορες χώρες, επιτρέποντάς τους να πολλαπλασιάσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ιδέες τους, καθώς και να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλο.
Μέσα από αυτό τον διαγωνισμό, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους νέους ενεργούς πολίτες να εκφράσουν τις ιδέες τους - να είναι δημιουργικοί και μοναδικοί, αλλά και ενωμένοι! Θέλουμε επίσης να δείξουμε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι να είναι ενεργοί και να συμμετέχουν. Όταν συγκεντρώσουμε όλες τις εμπειρίες και τις ιδέες των δραστήριων νέων, θα έχουμε συγκεντρώσει και πολλά διαφορετικά μηνύματα που θέλουν να στείλουν στην κοινωνία. Μέσα από τον διαγωνισμό μας αυτά τα μηνύματα θα περάσουν σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Αν κάθε νέος έκανε μόνο ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και αν συνδέαμε τους νέους και τα βήματα τους, θα είχαμε μια μακρά πορεία από εμπειρίες, ιδέες και ανάγκες ...
Το YouthNET είναι ο μακρύς δρόμος που αποτελείται από εμπειρίες, ιδέες, ανάγκες και δυνατότητες ... Όλα αυτά τα επιμέρους μέτρα θα ανοίξουν τον δρόμο που οι νέοι άνθρωποι έχουν διασχίσει μαζί και θα είναι σαν να έχουν διασχίσει ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας της Γης.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του youthnet
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Kwstas είπε...

Αυτοκριτικη και σπιτι το ΠΑΣΟΚ τέλος.

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Αυτοκριτική και αλλαγή νοοτροπίας, αυτή είναι η λύση.
Αλλα όταν λές "σπίτι" και "τέλος" μήπως δείχνεις ΝΔ ξανα στην κυβέρνηση;