Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011
Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης διεξάγει διαβούλεση για το Σχέδιο Νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση έως την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011. Μπορείτε να συμμετέχετε στη διαβούλευση εδώ: http://www.opengov.gr/ypes/?p=984


Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων από τις υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης, με όρους αποτελεσματικότητας και διαφάνειας. Στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειάς μας για απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών, το προτεινόμενο σχέδιο νόμου αποσκοπεί στη μείωση της γραφειοκρατίας με την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας αποδοτικής και φιλικής στον πολίτη Ηλεκτρονικής Δημόσιας Διοίκησης.

Σκοπός της διαβούλευσης είναι δημιουργία ενός σύγχρονου και ολοκληρωμένου νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην υπηρεσία των πολιτών και των επιχειρήσεων, που στην πραγματικότητα θα οδηγήσει το κράτος και τη δημόσια διοίκηση στην «μετα-ΚΕΠ» εποχή.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This