Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011
Ενημερώνουμε ότι πλέον δίνουμε (Μυελό των Οστών) Αρχέγονα Αιμοποιητικά Κύτταρα από την φλέβα όπως δίνουμε Αίμα . - Τόσο απλά και εύκολα μπορούμε να κρατήσουμε στη Ζωή κάποιον που μοναδική του ΕΛΠΙΔΑ είναι η μεταμόσχευση.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο, για να προγραμματίσουμε σωστά την διαδικασία προσέλευσης, ή να έρθουν στην Αιμοδοσία.


Η δειγματοληψία θα γίνει την Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 (αν χρειαστεί θα προσθέσουμε και άλλη μέρα) και τις ώρες 12:00 έως 13:30 στο χώρο της Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, ώστε να μπούμε στην λίστα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ως Δωρητές Μυελού των Οστών.

Βέβαια, καθημερινά είμαστε στη διάθεση των ενδιαφερομένων για ενημέρωση γύρω από τα θέματα ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ, από την Αιμοδοσία, την δωρεά Αιμοπεταλίων, την δωρεά Μυελού των Οστών, την δωρεά Βλαστοκυττάρων, έως την Δωρεά Οργάνων.
Νικ. Πλακοπίτη 11, Φαξ-τηλ:.2461038177 κινητό: 6977337561).
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This