Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011











Σημαντική τιμητική διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο πέτυχε το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Το Ίδρυμα είναι ένα από τα δύο Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα που του απονεμήθηκε η ευρωπαϊκή τιμητική διάκριση Diploma Supplement Label – Πιστοποίηση Παραρτήματος Διπλώματος.

Το Diploma Supplement Label πιστοποιεί την ορθή χορήγηση του Παραρτήματος Διπλώματος από ένα Ίδρυμα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι ένδειξη ποιότητας και διαφάνειας. Απονέμεται από τον Εκτελεστικό Οργανισμό Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Πολιτισμού – Education, Audiovisual and Culture Executive Agency (EACEA) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το Παράρτημα Διπλώματος διευκολύνει τόσο την πρόσβαση των αποφοίτων σε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όσο και την επαγγελματική τους αποκατάσταση στην ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας.

Αναμφισβήτητα, η διάκριση αυτή είναι ένα ακόμη βήμα στις προσπάθειες που καταβάλλει το Ίδρυμα για διεύρυνση των συνεργασιών του με άλλα Ιδρύματα της Ευρώπης και αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και την εξωστρέφεια του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.


Από το Γραφείο Erasmus
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This