Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Συγκρότηση Διεπιστημονικής Ομάδας Εργασίας για την
«Συστηματική καταγραφή και διάσωση της Βιομηχανικής Κληρονομιάς της Δυτικής Μακεδονίας»

Το ΤΕΕ/τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να συγκροτήσει Διεπιστημονική Ομάδα Εργασίας με θέμα τη Συστηματική καταγραφή και διάσωση της Βιομηχανικής Κληρονομιάς της Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, καλεί τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους μηχανικούς και άλλες ειδικότητες επιστημόνων (ιστορικοί, αρχαιολόγοι, οικονομολόγοι, αρχειονόμοι και άλλες πιθανόν ειδικότητες που δεν προσδιορίστηκαν) καθώς επίσης και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να συμμετάσχει, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή τους στην ομάδα, μέχρι και τη Δευτέρα 19.12.2011, καταθέτοντας αντίστοιχη αίτηση ηλεκτρονικά στο tee_koz @ tee.gr.

Αντικείμενο της Διεπιστημονικής Ομάδας Εργασίας είναι η καταγραφή – καταλογοποίηση των βιομηχανικών κτηρίων της Περιφέρειας (κυρίως του 20ου αιώνα) και η επεξεργασία προτάσεων – πιλοτικών δράσεων για τη δημιουργία ενός συνολικού σχεδίου αποτίμησης διάσωσης - διαχείρισής τους. Σημειώνεται ότι η ανάγκη συγκρότησή της προέκυψε από τη συζήτηση στρογγυλής τράπεζας που πραγματοποιήθηκε κατά τη διεξαγωγή της διημερίδας «Προστασία και ανάδειξη της βιομηχανικής κληρονομιάς- Προβλήματα και προτάσεις» στις 18-19 Νοεμβρίου 2011 στο ΤΕΕ/ΤΔΜ. Οι εισηγήσεις αλλά και η συζήτηση είναι αναρτημένες (εδώ) από όπου προκύπτει και η ιεράρχηση των δράσεων της ΟΕ.

Μπορείτε να δείτε:

α) Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

β) Αίτηση συμμετοχής



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This