Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης, εν όψει λήξης της θητείας του, καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:00 στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Κ. Ντιούφα 2 στην Κοζάνη.

Η ημερήσια διάταξη είναι η εξής : Απολογισμός πεπραγμένων της διετίας του Δ.Σ. από την πρόεδρο του Συλλόγου. Έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για τα οικονομικά του συλλόγου. Προτάσεις. Εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή για την επόμενη διετία. Υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι 10 Οκτωβρίου 2012. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας (50% +1 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.


Η Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This