Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

6 δις ευρώ απέφερε η καμπάνια του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) "your future is my future". Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμπεριέλαβε την πρόταση του ΕΣΚ στον προϋπολογισμό της τάξεων των 6 δις ευρώ για τη νεολαία και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να εγκριθεί.

Τα πρώτα βήματα γίνανε αλλά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην άμεση εκταμίευση του ποσού όσο και στην αποτελεσματική χρήση του. Στην Ευρώπη υπάρχουν περισσότεροι από 5,7 εκατομμύρια νέοι άνεργοι που ψάχνουν για δουλειά. Αυτά τα χρήματα θα πρέπει να αξιοποιηθούν από τις κυβερνήσεις για να δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης, νέες επιχειρήσεις και να βελτιώσουν όσο το δυνατό περισσότερο το εκπαιδευτικό σύστημα σε όλες του τις μορφές.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει ολόκληρη η Ευρώπη μπορεί να θεωρηθεί μία μικρή νίκη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών απέναντι στη συντηρητική Ευρώπη. Αν δεν μειωθεί η ανεργία το συντομότερο δυνατό, το σίγουρο είναι πως θα μπούμε σε ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών εδώ


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This