Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013


Στα Σέρβια έκανε στάση η 1η Παραμυθοδρομία 2012-2013 που ξεκίνησε από τον Έβρο με τελικό προορισμό το Ακρωτήριο Ταίναρο.Ο αφηγητής παραμυθιών o Δημήτρης Αβούρης, υπεύθυνος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Όναρ-μέσω τέχνης για το παιδί» έδειξε με έναν ξεχωριστό τρόπο πως συνδυάζεται η αφήγηση ελληνικών παραδοσιακών παραμυθιών με την εκπαιδευτική αγωγή και την θεραπεία μέσω τέχνης.

Παράλληλα η πρωταθλήτρια των δρόμων ημιαντοχής Ειρήνη Κοκκιναρίου συζήτησε μαζί με τους γονείς και τα παιδιά θέματα που σχετίζονται με την άθληση και τη σωστή διατροφή.
Νωρίτερα μαζί με τα παιδιά η ελληνίδα πρωταθλήτρια κρατώντας στα χέρια της την αναμμένη δάδα που συνοδεύει την παραμυθοδρομία διέσχισε τις κεντρικές οδούς των Σερβίων πριν καταλήξει στο Δημαρχείο όπου και πραγματοποιήθηκε η διάλεξη-αφήγηση.

Την εκδήλωση υποστήριξαν ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού και ο Παιδότοπος «Έλα να παίξουμε΄΄.




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This