Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μετά τη συγκρότηση των Δημοτικών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου, στο πλαίσιο του 9ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που έχει Συντακτικό χαρακτήρα, ανοίγει ο ουσιαστικός προσυνεδριακός διάλογος, με κεντρικό στόχο τη δημιουργία του σύγχρονου και συμμετοχικού κόμματος, που θα είναι ο εκφραστής των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας.

Στο νέο ιστορικό κύκλο που έχει εισέλθει η πατρίδα μας, απαιτούνται νέες ιεραρχήσεις και καθαρές απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματα του σήμερα. Το συνέδριο δεν θα είναι μια τελετουργία επικύρωσης απόψεων, αλλά μια ζωντανή και αυθεντική διαδικασία. Σε ανοιχτές συζητήσεις, τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος, μπορούν να καταθέσουν απόψεις, κριτική και προτάσεις για:

  • Το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής.
  • Τη διακήρυξη αρχών του κινήματος.
  • Το νέα οργανωτική φυσιογνωμία του.

Η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) απευθύνει σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στις διαδικασίες του Προσυνεδριακού διαλόγου, που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Νεάπολη, Σάββατο 9/2/2013, ώρα 18:30, στο παλαιό Δημαρχείο

Ελλήσποντος, Σάββατο 16/2/2013, ώρα 17:30, στο Δημαρχείο Ελλησπόντου

Αιανή, Σάββατο 16/2/2013, ώρα 19:00, στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου

Κοζάνη, Κυριακή 17/2/2013, ώρα 11:30, στο Κοβεντάρειο

Σέρβια, Δευτέρα 18/2/2013, ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Αθηνά

Πτολεμαΐδα, Πέμπτη 21/2/2013, ώρα 18:30, στο Εργατικό Κέντρο



Η Νομαρχιακή

Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This