Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013
Εχθές 13-11-2013, έζησα μια από τις ωραιότερες στιγμές στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη βράβευση των καθηγητών φυσικής αγωγής και αθλητών του ΤΙΤΑΝ Σερβίων , στη χρυσή δεκαετία του '80. Θερμές ευχαριστίες στον κ. Δημητριάδη Γιάννη, καθηγητή φυσικής αγωγής και σε όλους τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Βεβαίως δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και τον τότε πρόεδρο της ομάδας, τον αείμνηστο κ. Τσουρνάβα.

Όλα όσα ειπώθηκαν, βγαλμένα μέσα από την ψυχή, όλων εκείνων των ανθρώπων που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανεβάσουν την ομάδα ψηλά, αποδεικνύουν έμπρακτα πως σημασία δεν έχει μόνο το άθλημα,οι χρόνοι, ο στόχος αλλά και ο άνθρωπος.

Από την εκδήλωση αυτή κράτησα δύο πράγματα, πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα και πως το ταξίδι έχει μεγαλύτερη αξία από τον προορισμό.

Μία ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε για τα μέλη του Τιτάνα Σερβίων και πιο συγκεκριμένα των τμημάτων κλασικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου της δεκαετίας του ’80 η εκδήλωση βράβευσης στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια.
Ακόμη πιο ιδιαίτερη βέβαια ήταν η συνάντησή τους με τον προπονητή τους και εκπαιδευτικό-γυμναστή στα σχολεία των Σερβίων εκείνη την εποχή κ. Γιάννη Δημητριάδη ο οποίος μαζί με τον επίσης τότε προπονητή τους και εκπαιδευτικό-γυμναστή κ. Ιωάννη Θεμελίδη (δεν παραβρέθηκε λόγω προσωπικού κωλύματος) ήταν τα δύο τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού ενώ τιμήθηκε και η μνήμη του Νίκου Τσουρνάβα προέδρου εκείνη την εποχή του Τιτάνα Σερβίων. Μία δεκαετία που το τμήμα στίβου του Τιτάνα έφτασε με τους αθλητές τους πολύ ψηλά με Πανελλήνιες διακρίσεις και συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών ενώ και η ομάδα ποδοσφαίρου έφτασε μέχρι την Εθνική Ερασιτεχνική.

Σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία ο Γιάννης Δημητριάδης, που έζησε στα Σέρβια όλη τη δεκαετία του ΄80 και άφησε πίσω του όταν έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κατερίνη μια πλούσια παρακαταθήκη στον αθλητισμό και γενικότερα την κοινωνία των Σερβίων, θυμήθηκε στιγμές από εκείνη την εποχή ενώ την ευκαιρία να μιλήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για τον προπονητή τους είχαν και οι πρώην αθλητές του Τιτάνα.

Δείτε όλη την Εκδήλωση βράβευσης των αθλητών κλασικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου της δεκαετίας του 1980 του Τιτάνα Σερβίων:





Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This