Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013


Η ΕΕΛ/ΛΑΚ, πλαίσιο των δράσεών της για ανάδειξη και προώθηση του Ανοιχτού Περιεχομένου έχει υλοποιήσει σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης το Αποθετήριο Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ).

Το Αποθετήριο ΕΛ/ΛΑΚ περιέχει υλικό που παράγεται μέσα από δράσεις που αφορούν το Ελεύθερο Λογισμικό, τις Ανοικτές Τεχνολογίες και το Ανοικτό Περιεχόμενο από την ΕΕΛ/ΛΑΚ, τα μέλη της, τις κοινότητες άλλα και μεμονωμένους δημιουργούς.Aπευθύνεται σε όλα τα μέλη της κοινότητας αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αναζητήσει υλικό σχετικό με ΕΛ/ΛΑΚ. Στο αποθετήριο εκτός από τις δυνατότητες πλοήγησης και αναζήτησης μπορεί επίσης να καταχωρεί σχετικό περιεχόμενο κάθε εγγεγραμμένος χρήστης.

Αν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε υλικό που έχει αναρτηθεί στο αποθετήριο ΕΛ/ΛΑΚ ή να αναρτήσετε σχετικό περιεχόμενο μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές οδηγίες διαχείρισης του αποθετηρίου που υπάρχουν διαθέσιμες στο http://go.eellak.gr/apothetirio

Το σύνολο του περιεχομένου του αποθετηρίου διατίθεται με άδειες Creative Commons Αναφορά - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα (CC BY-SA 3.0 GR).

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This