Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μια διαδικτυακή καμπάνια έχουν ξεκινήσει οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, με αφορμή τη συμμετοχή τους στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή.

Στόχος είναι να συγκεντρωθεί 1 ευρώ ανά χιλιόμετρο που θα διανύσουν οι «Δρομείς Χωρίς Σύνορα», δηλαδή 8.297 ευρώ, τα οποία ενδεικτικά μπορούν να μεταφραστούν σε 37.330 εμβόλια κατά της ιλαράς.

Σε κάποια σημεία του κόσμου, οι άνθρωποι διανύουν καθημερινά 5, 10 ακόμη και 42 χιλιόμετρα για να βρουν τροφή, πόσιμο νερό και ιατρική βοήθεια.

Φέτος, 1.060 «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα διανύσουν τις ίδιες αποστάσεις με στόχο να απαλύνουν τον πόνο όλων αυτών των ανθρώπων.

Όσοι τρέξουν στον Μαραθώνιο αλλά και αυτοί που δεν πρόλαβαν τις εγγραφές για τους «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» μπορούν να «τρέξουν» στη διαδικτυακή καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κάνοντας ένα δώρο αλληλεγγύης.

Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικτυακή καμπάνια της οργάνωσης στην ιστοσελίδα: http://msfgifts.gr/campaign/marathon


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This