Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου ΔΕΛΙΝΟ -ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ. Η ιστορία του μέσα από τις πηγές ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ των Δημήτρη και Γιώργου Παπαθανασίου. Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων τον Ομίλου « ΔΕΛΙΝΟ» – Λευτέρης Κουκούλας, φιλόλογος – Αντώνης Παπαδόπουλος, δάσκαλος Τη συζήτηση Θα συντονίσει ο Οδυσσέας Παπαθανασίον παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Κάθε ένα βιβλίο που γράφεται για τον τόπο μας, αποτελεί σημαντική κληρονομιά για τους νέους. Το καθετί που εμπεριέχεται σε ένα τέτοιο βιβλίο, έχει την δική του, μοναδική αξία και ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να το αναλύσει, να το μελετήσει, να το δεχτεί ή να το απορρίψει. Η αξία του όμως μένει σταθερή και είναι σημαντική για όλους εμάς.

Καλοδιάβαστο λοιπόν...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This