Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. στηρίζει την καμπάνια των PES Activists #STOPFBBULLYING. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλέον έχουν καταστεί ένα από τα πιο δυνατά μέσα ενημέρωσης και ροής πληροφοριών. Η δύναμη αυτή όμως πρέπει να χρησιμοποιείται θετικά και να μη γίνεται όπλο διασποράς ψευδών ειδήσεων και προσβολής προσωπικοτήτων. Η προσωπικότητα και η ατομική ελευθερία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένες.

Για το λόγο αυτό ξεκινάμε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στόχος είναι να μην γίνεται αναπαραγωγή ειδήσεων χωρίς να προηγείται διασταύρωση της αλήθειας του περιεχομένου τους.

Σε καιρούς που η φράση του φιλοσόφου Τόμας Χομπς ως «homo homini lupus est» = «o άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λύκος» επιβεβαιώνεται με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, κανείς δε μπορεί να αδιαφορεί. Αύριο είναι ίσως ο ίδιος θύμα του FBbullying.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This