Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014



Η προβολή, η ανάδειξη και η προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται από επιχειρήσεις και παραγωγούς του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού είναι ο στόχος της 4ης Έκθεσης Τοπικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων που το Σαββατοκύριακο 13/14 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει στο χώρο της εμποροπανήγυρης Σερβίων. Τα εγκαίνια της έκθεσης που διοργανώνεται από την εθελοντική ομάδα ΄΄Σέρβια Εν Δράσει΄΄ και τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου (7μ.μ.).

Θα ακολουθήσει η ημερίδα (ενταγμένη στις παράλληλες εκδηλώσεις) με θέμα την καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών με ομιλητή τον βουλευτή Κοζάνης και γεωπόνο Γιώργο Κασαπίδη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Σας προσκαλούμε στην τελετή εγκαινίων της 4ης Έκθεσης Τοπικών, Αγροτικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014
και ώρα 7μ.μ. στο χώρο της εμποροπανήγυρης Σερβίων.


     Ο Δήμαρχος                                                       Η Πρόεδρος του Συλλόγου
Σερβίων-Βελβεντού                                                 Σέρβια Εν Δράσει


Αθανάσιος Κοσματόπουλος                                      Αντιγόνη Καλπαΐδου
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This