Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού» είναι το θέμα της ομιλίας του Δρ. Γκάρεθ Όουενς, Γλωσσολόγου- Αρχαιολόγου και συντονιστή του Προγράμματος « ERASMUS +» του ΤΕΙ Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Ο διακεκριμένος ελληνοβρετανός καθηγητής τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται με τη μελέτη του Δίσκου της Φαιστού, το Αίνιγμα της Μινωικής Κρήτης και σε συνεργασία με τον καθηγητή Φωνητικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κ. Τζον Κόλεμαν έχουν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο την δική τους «Ανάγνωση» του Δίσκου της Φαιστού.

Η συνεργασία αυτή θα έχει πολλαπλά οφέλη για την ευρύτερη κοινωνία της Περιφέρειάς μας, ενδεικτική είναι η συνεργασία και ο συντονισμός με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές των Λυκείων για την οργάνωση της συμμετοχής μαθητών των Λυκείων της Κοζάνης στην ομιλία στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η ομιλία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, όπου θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν και οι μαθητές του Γυμνασίου Αιανής, οι οποίοι έχουν ήδη ασχοληθεί με το θέμα του Δίσκου της Φαιστού. Παράλληλα οι μαθητές θα παρουσιάσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την παραγωγή άρτου και την ένδυση στην Αρχαία Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΤΕΙ Κρήτης, «Δαιδαλικά»: www.teicrete.gr/daidalika
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This