Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» σε συνεργασία με το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, διοργανώνουν μια τεχνολογική ημερίδα στα πλαίσια του Arduino Day 2019. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υλοποιηθούν πληθώρα εργαστηριακών ασκήσεων, καθώς και παρουσιάσεις project με θέματα σχετικά με το Arduino στον περιβάλλοντα χώρο.

Το Arduino Day είναι παγκόσμιος εορτασμός αφιερωμένος στη δημιουργία του Arduino, ενώ αποτελεί και σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του ελεύθερου λογισμικού-λογισμικού ανοιχτού κώδικα, του ελεύθερου υλικού αλλά και τους δημιουργούς του Do-It-Yourself (DIY).

Προσκαλούμε όσους από τους φοιτητές, εκπαιδευτικούς και δημιουργούς DIY με Arduino επιθυμούν να παρουσιάσουν κάποιο project που έχουν υλοποιήσει ή κάποια πρώιμη έκδοση των projects τους καθώς επίσης και όποιον επιθυμεί να παρουσιάσει κάποιο workshop, να δηλώσει συμμετοχή στην φόρμα: https://goo.gl/76yhvg

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στους χώρους του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.


Για περισσότερες πληροφορίες: https://kastoria.teiwm.gr/ieeesb/arduino-day-2019/

Επικοινωνία: ieeesb@kastoria.teiwm.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This