Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010
Στον τελικό προορισμό της έφτασε η "φλόγα της αγάπης" των εθελοντών αιμοδοτών, η οποία ξεκίνησε στις 7 Αυγούστου απο το Γκάζι της Αθήνας για να φτάσει στα Σέρβια, όπου μέχρι και αύριο θα διεξαχθεί η 24η Αμφικτιονία.

Είναι μεγάλη τιμή για τα Σέρβια να φιλοξενούν μιας εθνικής εμβέλειας εκδήλωση. Εκτός απο τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, η περιοχή μας έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ο όμορφος τόπος μας, αλλά και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δείχνουν την ευαισθησία τους και δίνουν το αίμα τους για το συνάνθρωπο. Μια πράξη ανθρωπιάς, ένα δώρο ζωής.


Φέτος, είχα την τίμη και την χαρά να συμμετάσχω και εγώ προσωπικά ως λαμπαδιοδρόμος, μεταφέροντας τη φλόγα της αγάπης, το μήνυμα της ελπίδας. Απο 5 έως 105 χρονών εθελοντές, διανύσαμε αρκετά χιλιόμετρα μεταδίδοντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην περιοχή. Οι νεότεροι είναι οι ελπίδα για το μέλλον. Όσοι περισσότεροι γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, τόσες περισσότερες ζωές θα σωθούν.

Ελπίζω του χρόνου να είμαστε περισσότεροι όχι μόνο στις εκδηλώσεις αλλα και στις αιμοληψίες.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This