Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012
Βιολογικός Νεράιδας Ναι!! ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
Για πρώτη φορά όταν η Νεράιδα ήταν Κοινότητα, στο τελευταίο Κοινοτικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον Κύριο Στάθη Χατζηιωαννίδη και Νομάρχη τον Κύριο Πασχάλη Μιτλιάγκα αποφασίσθηκε να κατασκευασθεί Αποχετευτικό Δίκτυο με Βιολογικό Καθαρισμό. Ονειρο θερινής νυκτός τότε Βιολογικός Καθαρισμός στην Νεράιδα και όμως , έγινε η Μελέτη από την ΑΝΚΟ και στα τέλη της θητείας του Προέδρου Κυρίου Στάθη Χατζηιωαννίδη δόθηκε σε δημοπρασία.
Ηρθε ο Καποδίστριας η Νεράιδα συνενώθηκε με τον Δήμο Σερβίων. Ο Πρώτος Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Κύριος Παναγιώτης Καραντάκος με Πρόεδρο Νεράιδας τον Κύριο Γιώργο Χατζηιωαννίδη ξεκίνησε την υλοποίηση του έργου, τελείωσε το έτος 2000 και μπήκε σε δοκιμαστική λειτουργία. Λειτούργησε μόνο για ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ δοκιμαστικά και σταμάτησε για άγνωστους λόγους.

Από τότε το 2000 παρέμεινε ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ένα έργο Πολλών Εκατομμυρίων για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Πράγματι η Μόλυνση του Περιβάλλοντος ήταν πολύ μεγάλη αφού δεν μπορούσες ούτε να πλησιάσεις , ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ δίπλα από την Νεράιδα και στο δρόμο προς τα Ιμερα.
Όταν το 2011 ανέλαβα την Προεδρία Νεράιδας, η επαναλειτουργία του Βιολογικού ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα, έτσι ξεκίνησα την 1η Φεβρουαρίου φωτογραφίζοντας τον χώρο. Στην πρώτη μου συνάντηση με τον Δήμαρχο Κύριο Βασίλη Κωνσταντόπουλο τον ενημέρωσα για την κατάσταση που υπήρχε, δείχνοντάς τις φωτογραφίες μου είπε “ Ξενοφώντα δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το Έγκλημα, Ναι, είναι Έγκλημα, μου είπε, εις βάρος του Περιβάλλοντος, δεν μπορώ να το πιστέψω, υπάρχει Βιολογικός στην Νεράιδα και δεν λειτουργεί; πρέπει πάση θυσία να επαναλειτουργήσει σύντομα”.
Στο διάστημα αυτό έγινε μελέτη επαναλειτουργίας από την ΑΝΚΟ δημοπρατήθηκε και ΑΡΧΙΣΕ να λειτουργεί κανονικά από ώρα 10:00 Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ το ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ έγινε πραγματικότητα.
Επιθυμώ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ τον Δήμαρχο Κύριο ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, καθώς επίσης τον Αντιδήμαρχο Κύριο ΝΙΚΟ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ και την Δημοτική Σύμβουλο Κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ για την πολύτιμη συμβολή τους για την επαναλειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Νεράιδας.


Ξενοφώντας Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This