Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Τα Rootkits αποτελούν την νέα απειλή για τους Ηλεκτρονικού Υπολογιστές. Αν και υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό «κερδίζουν» τις προτιμήσεις των «καλοθελητών». Το Rootkit λοιπόν είναι ένα λογισμικό που επιτρέπει την συνεχή πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με προνόμια υπερχρήστη, ενώ κρύβει ενεργά την παρουσία του από τους διαχειριστές με το να ενσωματώνεται σε βασικά αρχεία του λειτουργικού συστήματος (windows) ή άλλων εφαρμογών. Το μεγάλο πρόβλημα όμως, είναι πως δεν εντοπίζεται από τα αντιϊκά συστήματα – antivirus μιας και λειτουργεί στον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος. Μπορεί να μην περιέχει κάποιον κακόβουλο κώδικα αλλά μπορεί να καλύπτει άλλα προγράμματα, σαν μανδύας δηλαδή, και να σβήνει τα ίχνη τους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.saz.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This