Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018


Καταδικάζουμε με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο το χουντικό παραλήρημα του ναζιστή χρυσαυγίτη βουλευτή Μπαρμπαρούση στην Ολομέλεια της Βουλής και την παρότρυνσή του προς την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να κάνουν πραξικόπημα και να καταλύσουν το Δημοκρατικό Πολίτευμα της Χώρας.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα ναζιστικό μόρφωμα αλλά μια εγκληματική οργάνωση που επιβουλεύεται τους Δημοκρατικούς Θεσμούς και στο όνομα τάχα της εθνικοφροσύνης προσφεύγει στην πατριδοκαπηλία με στόχο την δημοκρατική εκτροπή. Καλούμε τις Δημοκρατικές Δυνάμεις να απομονώσουν όχι μόνο το κόμμα αλλά και τις λογικές αυτού του ναζιστικού μορφώματος και η Δικαιοσύνη να το αντιμετωπίσει με την ανάλογη αυστηρότητα, θέτοντας εκτός νόμου και Ελληνικού Κοινοβουλίου την εγκληματική αυτή οργάνωση.

Επιτέλους η πολιτικές δυνάμεις του Δημοκρατικού Τόξου ας το πάρουν απόφαση να κινηθούν με συναίνεση, με εθνική στρατηγική, προασπίζοντας πάνω απ’ όλα την εθνική μας αξιοπρέπεια για τα μεγάλα εθνικά θέματα όπως είναι και το θέμα της Μακεδονίας και να μην αφήνουν περιθώρια σε πατριδοκάπηλους να βυσσοδομούν και να επιβουλεύονται το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα.

Ο Λαός θα διαφυλάξει και θα προασπίσει τις Δημοκρατικές του κατακτήσεις, την εθνική αξιοπρέπεια και τις δημοκρατικές του ελευθερίες.

Για την Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Π.Ο.Α.Ε.Α.


      Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας           

Χρήστος Οικονόμου                                             Αντρέας Κουστούκης


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This