Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009
Διαβάζοντας τη δήλωση του υπουργού οικονομίας οτι η Ελλάδα δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, παρά τις κατά καιρούς φήμες και τα κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου που εντοπίζουν πρόβλημα αξιοπιστίας της χώρας σκέφτομαι πάλι όλες τις υποσχέσεις που αθέτησε αυτή η κυβέρνηση και όλα τα σκάνδαλα που ήρθαν στη δημοσιότητα. Το χειρότερο όμως ήταν η δήλωση του υπουργού : «ναι μεν η Ελλάδα έχει δεσμευτεί ότι θα ρίξει το έλλειμμα κάτω από το 3% το 2011, πλην όμως αν της ζητηθεί να συμβεί αυτό το 2010, δεν είναι ανέφικτο, αφού με βάση και τις ελληνικές προβλέψεις, το ελληνικό έλλειμμα θα είναι και το 2010 κοντά στο όριο του 3%». Πάλι τον μικρομεσαίο θα ξεζουμίσουν και πάλι δεν θα πετύχουν τίποτα. Ποιά πρόβλεψή τους ήτανε σωστή; Δεν είναι αξιόπιστοι, δεν είναι φερέγγυοι για να κυβερνήσουν. Με δηλώσεις εντυπωσιασμού προσπαθούν να καλύψουν τον ανύπαρκτο σχεδιασμό και την προχειρότητα που τους διακρίνει.
Για να καταφέρουμε τα όσα λένε δεν είναι τόσο εύκολο αλλα δεν είναι και υπερβολικά δύσκολο. Χρειάζεται πρόγραμμα, συνέπεια και συνέχεια. Τίποτα απο αυτά δεν έχει αυτή η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της προχειρότητας, των σκανδάλων, της επικοινωνίας και όχι της ουσίας.
Φτάνει πια αυτή η κοροϊδια. Είναι καιρός να αλλάξουμε, να πάμε μπροστά.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This