Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012
Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή την συμπλήρωση τριάντα πέντε χρόνων από την ίδρυσή του και με την ευγενική χορηγία του συλλέκτη κ. Αθανασίου  Κριτσινέλη πραγματοποιεί στη Νέα  Πτέρυγα του Ιστορικού – Λαογραφικού και Φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης έκθεση  των Ολυμπιακών Δαδών που χρησιμοποιήθηκαν για λαμπαδηδρομία από το 1936 ως το 2008. Η Έκθεση θα διαρκέσει από 20-2/30-3-2012.
       Στον χώρο της έκθεσης θα εκτίθεται και η δάδα των Εθελοντών Αιμοδοτών που σχεδιάστηκε από το Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας για την Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα παρουσιάζεται επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ  μικρού μήκους με θέμα: « Το σύμβολο. Η ιστορία των Ολυμπιακών δαδών 1936-2008 μέσα από το λόγο του συλλέκτη», που δημιουργήθηκε στα εργαστήρια του Τμήματος  Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Συνεργαζόμενοι φορείς:

1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
2) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πληροφορίες – Προγραμματισμός επισκέψεων για τα σχολεία :
Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας κ. Α. Κωνσταντινίδου τηλ. 24610-37725 και κ. Λ. Σταθοπούλου 6941406187

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης: Καθημερινά  : 8:30 π.μ. - 2:00 μ.μ.
και 5:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.
Σαββατοκύριακα :8:30 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Για να κατεβάσετε το τρίπτυχο έντυπο της Έκθεσης πατήστε εδώ:
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This