Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ο Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων πραγματοποιεί «εκδήλωση τιμής» για τα εκατό χρόνια ελευθέριας (1912-2012) στον αγαπημένο μας τόπο, ποτισμένο με τα αρώματα του λαϊκού πολιτισμού και των εθνικών αγώνων.
Τιμά συγχρόνως και τους εθνομάρτυρες του χωριού μας σαράντα τέσσερις (44) τον αριθμό, τρεις ιερείς και σαράντα ένα λαϊκοί που σκοτώθηκαν ομαδικά από τους τούρκους στις φυλακές των Σερβίων στις 9 προς 10 Οκτωβρίου 1912, μια σωστή γενοκτονία του χωριού. 
Γι’ αυτό Προσκαλεί όλα τα μέλη του συλλόγου και όλους τους συγχωριανούς να λάβουν μέρος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μεταξά την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012 και ώρα 10:30 πμ στην πλατειά του χωριού μας. 

Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί για όλα αυτά που μας κάνουν περήφανους, όλοι μας να δώσουμε το παρόν στην παραπάνω εκδήλωση, τιμώντας ο καθένας μας και όλοι μαζί την Ιστορία του τόπου μας


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This