Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Με ψεύδη και ανυπόστατες καταγγελίες ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η ψηφοφορία που ποτέ δεν έγινε στον Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις, αποτελεί μείζον ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Δυτικής Μακεδονίας. Η αλήθεια όμως είναι αυτή:

Ο Ευρωβουλευτής Μαριάς, των ΑΝ.ΕΛ., που στη συνέχεια εξέδωσε και μια περίπλοκη και μπερδεμένη ανακοίνωση τύπου, κατέθεσε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου (της οποίας είναι μέλος) πρόταση για να εγγραφεί το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ώστε να απασχολήσει σε επόμενο στάδιο την Ολομέλεια. Πρόκειται, με άλλα λόγια, για μια προκαταρκτική διαδικασία.

Η Επιτροπή Αναφορών έχει 34 μέλη και (επειδή δεν έχει ουσιαστικές αλλά διαδικαστικές αρμοδιότητες) μόνο δύο Έλληνες είναι τακτικά μέλη της. Ο ίδιος ο κ. Μαριάς και η κ. Σακοράφα του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως, κανένας άλλος από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές δεν μπορούσε να είναι εκεί για να ψηφίσει - και γι αυτό δεν ψήφισε ούτε ΝΑΙ, ούτε ΟΧΙ. Πολύ απλά γιατί δεν μετέχουν στην Επιτροπή.

Επίσης, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ειδοποιήθηκαν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές για να ενεργοποιηθούν σχετικά με το θέμα - και φυσικά να κριθούν για τη στάση τους. Γι' αυτό και είδαν με έκπληξη, ακόμη και όσοι φέρονταν να έχουν ψηφίσει ΝΑΙ, ότι μετείχαν στην ψηφοφορία μιας Επιτροπής που δεν είναι καν μέλη!

Αυτή η στεγνή επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει και το ποιόν τους.Π.Ε ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This